Want to Pass AWS-Solution-Architect-Associate Exam In Next HOURS? Get it now →
October 4, 2016

10 Tips For AWS-Solution-Architect-Associate consumer

Want to know Testking AWS-Solution-Architect-Associate Exam practice test features? Want to lear more about Amazon AWS Certified Solutions Architect - Associate certification experience? Study Actual Amazon AWS-Solution-Architect-Associate answers to Refresh AWS-Solution-Architect-Associate questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Amazon AWS-Solution-Architect-Associate (AWS Certified Solutions Architect - Associate) test on your first attempt.

2016 Oct AWS-Solution-Architect-Associate pdf exam

Q101. A customer needs to capture all client connection information from their load balancer every five minutes. The company wants to use this data for analyzing traffic patterns and troubleshooting their applications. Which of the following options meets the customer requirements?

A. Enable AWS CloudTrail for the load balancer.

B. Enable access logs on the load balancer.

C. Install the Amazon CloudWatch Logs agent on the load balancer.

D. Enable Amazon CloudWatch metrics on the load balancer.

Answer: A


Q102. Are you able to integrate a multi-factor token service with the AWS Platform?

A. No, you cannot integrate multi-factor token devices with the AWS platform.

B. Yes, you can integrate private multi-factor token devices to authenticate users to the AWS platform.

C. Yes, using the AWS multi-factor token devices to authenticate users on the AWS platform.

Answer: C


Q103. A 3-tier e-commerce web application is current deployed on-premises and will be migrated to AWS for greater scalability and elasticity The web server currently shares read-only data using a network distributed file system The app server tier uses a clustering mechanism for discovery and shared session state that depends on IP multicast The database tier uses shared-storage clustering to provide database fall over capability, and uses several read slaves for scaling Data on all servers and the distributed file system directory is backed up weekly to off-site tapes

Which AWS storage and database architecture meets the requirements of the application?

A. Web servers, store read-only data in S3, and copy from S3 to root volume at boot time

App servers snare state using a combination or DynamoDB and IP unicast Database use RDS with multi-AZ deployment and one or more Read Replicas Backup web and app servers backed up weekly via Mils database backed up via DB snapshots.

B. Web servers store -read-only data in S3, and copy from S3 to root volume at boot time App servers share state using a combination of DynamoDB and IP unicast Database, use RDS with multi-AZ deployment and one or more read replicas Backup web servers app servers, and database backed up weekly to Glacier using snapshots.

C. Web servers store read-only data In S3 and copy from S3 to root volume at boot time App servers share state using a combination of DynamoDB and IP unicast Database use RDS with multi-AZ deployment Backup web and app servers backed up weekly via AM is. database backed up via DB snapshots

D. Web servers, store read-only data in an EC2 NFS server, mount to each web server at boot time App servers share state using a combination of DynamoDB and IP multicast Database use RDS with multl-AZ deployment and one or more Read Replicas Backup web and app servers backed up weekly via Mils database backed up via DB snapshots

Answer: B


Q104. Typically, you want your application to check whether a request generated an error before you spend any time processing results. The easiest way to find out if an error occurred is to look for an node in the response from the Amazon RDS API.

A. Incorrect

B. Error

C. FALSE

Answer: B


Q105. If I want an instance to have a public IP address, which IP address should I use?

A. Elastic IP Address

B. Class B IP Address

C. Class A IP Address

D. Dynamic IP Address

Answer: A


AWS-Solution-Architect-Associate  test preparation

Renew AWS-Solution-Architect-Associate practice exam:

Q106. True or False: Without IAM, you cannot control the tasks a particular user or system can do and what AWS resources they might use.

A. FALSE

B. TRUE

Answer: A


Q107. You must assign each server to at least security group

A. 4

B. 3

C. 1

D. 2

Answer: C


Q108. Does Amazon RDS allow direct host access via Telnet, Secure Shell (SSH), or Windows Remote Desktop Connection?

A. Yes

B. No

C. Depends on if it is in VPC or not

Answer: B


Q109. The service is targeted at organizations with multiple users or systems that use AWS products such as Amazon EC2, Amazon SimpleDB, and the AWS Management Console.

A. Amazon RDS

B. AWS Integrity Management

C. AWS Identity and Access Management

D. Amazon EMR

Answer: C


Q110. How can you secure data at rest on an EBS volume?

C. Encrypt the volume using the S3 server-side encryption service.

D. Create an IAM policy that restricts read and write access to the volume.

E. Use an encrypted file system on top of the EBS volume.

Answer: C



see more AWS-Solution-Architect-Associate dumps